باکتری-ها

کشف علت طعم و بوی خوش پرطرفدارترین نوشیدنی دنیا؛

فراوری و مرغوبیت دانه ها با کمک میکروب ها/باکتری هایی که طعم خاصی به قهوه می بخشند+فیلم

هنگامیکه فرآیند شکل گیری دانه های قهوه آغاز می گردد، هرچه زمان بیشتری از تخمیر این دانه ها که می ‏گذرد، می توان طعم بهتری را از آنها انتظار داشت و این موردی است که با عقل سلیم جور در نمی آید

زمین یخ زده و کشف زیست ساختارهایی باستانی؛

پلانکتون هایی شکارچی و نجات حیات برروی زمین/ اکوسیستم هایی مدرن که بعد از دوران زمین ‏یخزده خلق گردیدند+فیلم‏

محققان مؤسسه ماکس پلانک (‏max planck institute‏)، بعد از انجام تحقیقات گسترده، سرانجام ‏توانستند مولکول هایی باستانی، با قدمتی در حدود ۶۳۵ میلیون سال را در نمونه های برداشت شده ‏از صخره های گراند کانیون (‏Grand Canyon‏) کشف نمایند که احتمالاً مربوط به گونه ای پلانکتون ‏می باشد.‏ آنها بر این عقیده اند که این میکروارگانیسم ها با عملکرد خود برروی خاک، اکوسیستم فعلی ‏سیاره ما را بعد از مرحله یخزدگی کامل ایجاد نموده اند

محققان عنوان کردند

تولید سوخت زیستی توسط باکتری ها

با القای فتوسنتز مصنوعی در باکتری ها می توان این موجودات را به منابع تولید سوخت زیستی مبدل کرد.