بهداشت-مواد-غذایی::خبرگزاری علم و فناوری
بهداشت-مواد-غذایی

"اکادو" از اتلاف غذا جلوگیری می‌کند؛

مدیریت خوراکی‌ها با هوش مصنوعی/ ضایعات مواد غذایی به حداقل ممکن می‌رسد

با توجه به اینکه اتلاف مواد غذایی امروزه به یک معضل جهانی تبدیل شده است، یک سوپرمارکت آنلاین سعی دارد با کمک هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی، این معضل را برطرف کند.

غذایی که می‌خوریم؛ از دیروز تا امروز

ژنتیک زیر ذره بین/اعلام آمادگی دانشمندان ایرانی برای ورود به عرصه مهندسی ژنتیک

در ایران علیرغم آمادگی دانشمندان کشور برای بکارگیری فناوری مهندسی ژنتیک تولید ملی محصولات تراریخته تا بحال محقق نشده است که اطلاع‌رسانی نادرست در خصوص محصولات حاصل از مهندسی ژنتیک از عمده دلایل آن می‌باشد.

علم و فناوری گزارش می هد ؛

چتر ایمن فناوری نانو بر سر مواد غذایی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری؛ استفاده از فناوری نانو در مقایسه با دیگر روش‌های حفظ و نگهداشت مواد غذایی مزیت‌هایی چون بهبود طعم و رنگ مواد،‌ سلامتی و ماندگاری طولانی‌تر مواد غذایی را دارد.