بیولوژیک::خبرگزاری علم و فناوری
بیولوژیک

کشف علت طعم و بوی خوش پرطرفدارترین نوشیدنی دنیا؛

فراوری و مرغوبیت دانه ها با کمک میکروب ها/باکتری هایی که طعم خاصی به قهوه می بخشند+فیلم

هنگامیکه فرآیند شکل گیری دانه های قهوه آغاز می گردد، هرچه زمان بیشتری از تخمیر این دانه ها که می ‏گذرد، می توان طعم بهتری را از آنها انتظار داشت و این موردی است که با عقل سلیم جور در نمی آید

رونمایی از اولین خودروی تجهیزات تخصصی CBRN جهت مقابله با بحران‌های شیمیایی، بیولوژیک و پرتویی

مدیر عامل سازمان نشانی و خدمات ایمنی کرمان اظهار کرد: با مجهز شدن سازمان آتش نشانی کرمان به خودروی تجهیزات تخصصی CBRN در زمینه مقابله با حوادث شیمیایی، بیولوژیک و پرتویی توانمند شده است.

در پردیس شرکت‌های دانش‌بنیان سازمان بسیج علمی پژوهشی استان خراسان جنوبی ساخته شد؛

ساخت دستگاه سمیت‌شناسی آب در شرکت تجهیزات هوشمند آب و انرژی خراسان جنوبی

اساس کار دستگاه سمیت‌شناسی آب بر ‌پایه حرکت نوع خاصی ماهی است. در این دستگاه نمونه‌ای از آب مورد پایش، همواره از طریق آکواریوم در حرکت است.