فراوری::خبرگزاری علم و فناوری
فراوری

کشف علت طعم و بوی خوش پرطرفدارترین نوشیدنی دنیا؛

فراوری و مرغوبیت دانه ها با کمک میکروب ها/باکتری هایی که طعم خاصی به قهوه می بخشند+فیلم

هنگامیکه فرآیند شکل گیری دانه های قهوه آغاز می گردد، هرچه زمان بیشتری از تخمیر این دانه ها که می ‏گذرد، می توان طعم بهتری را از آنها انتظار داشت و این موردی است که با عقل سلیم جور در نمی آید

تحقیقات نشان می‌دهد؛

غذاهای بیش از حد فرآوری‌شده عامل افزایش اشتها و وزن

افرادی که غذاهای بیش از حد فراوری‌شده مصرف می‌کنند، نسبت به زمانی که غذاهای فراورده کمتری کردند کالری بیشتری مصرف نموده و اضافه وزن بیشتری پیدا کردند.