لاکتوباسیل-(‏lactobacilli‏)-‏::خبرگزاری علم و فناوری
لاکتوباسیل-(‏lactobacilli‏)-‏

کشف علت طعم و بوی خوش پرطرفدارترین نوشیدنی دنیا؛

فراوری و مرغوبیت دانه ها با کمک میکروب ها/باکتری هایی که طعم خاصی به قهوه می بخشند+فیلم

هنگامیکه فرآیند شکل گیری دانه های قهوه آغاز می گردد، هرچه زمان بیشتری از تخمیر این دانه ها که می ‏گذرد، می توان طعم بهتری را از آنها انتظار داشت و این موردی است که با عقل سلیم جور در نمی آید

تولید «ماست‌ پروبیوتیک تراریخته» که به درمان دیبات کمک می‌کند

در این پروژه محققان گونه‌ای از باکتری به نام Lactobacillus gasseri را به طور ژنتیکی دستکاری کردند. این باکتری در ماست‌های پروبیوتیک دیده می‌شود. در این دستکاری ژنتیکی محققان ژن تولید انسولین انسانی را به ژنوم باکتری منتقل کردند. آزمایش‌ها بر روی موش‌ نشان داد که استفاده از این باکتری‌ها سلول‌های روده ای را به گونه‌ای القاء می‌کنند که آنها مانند سلول‌های پانکراسی اقدام به تولید انسولین می‌کنند.