مهندسی-ژنتیک::خبرگزاری علم و فناوری
مهندسی-ژنتیک

فناوری کریسپر چیست؟

فناوری CRISPR ابزاری ساده اما قدرتمند برای ویرایش ژنوم است، اجازه می دهد تا محققان به راحتی توالی DNA را تغییر داده و عملکرد ژن را تغییر دهند.

با استفاده از تازه ترین تحقیقات زیست فناوری ؛

کریسپر؛فناوری نوظهور در حوزه مهندسی ژنتیک/صدور مجوز آمریکا برای فناوری کریسپر در تشخیص کووید ۱۹

کریسپر در حقیقت نوعی تکنولوژی جدید ویرایش ژنتیکی است که می‌تواند به پیشرفت ژن درمانی کمک‌های زیادی نماید.

براساس تحقیقات محققان ایرانی؛

تازه ترین نتایج از مطالعات ژنوم کرونا/ ژنوم چیست؟

محققان حوزه ژنوم بیان می دارند که در حال حاضر ساختار ژنتیکی این ویروس مشخص شده است.

در اقدامی جالب:

مهندسی ژنتیک گاوها را بدون شاخ کرد!

محققان آمریکایی با استفاده از مهندسی ژنتیک موفق به تولید گوساله هایی بدون شاخ شدند. آنها ژن بدون شاخ یک نژاد گاو را با ژن یک گاو شاخ دار شیری ترکیب کردند.

در مرکز ذخایر ژنتیک صورت گرفت؛

نگهداری بیش از ۴هزار سویه میکروارگانیسم/ ایجاد کلکسیون پروبیوتیکی

مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران تاکنون ۴ هزارو ۴۳۶ سویه میکروارگانیسم را نگهداری کرده است و به زودی سویه های پروبیوتیکی را در دسترس محققان قرار می دهد.

یک متخصص گیاهپزشکی مطرح کرد

گیاهان گنجینه ژنهای مقاومت به آفات

یک متخصص گیاهپزشکی با اشاره به سازگار شدن گیاهان با انواع تنش ها در طول روند تکاملی خود، بر لزوم شناسایی دقیق ژنوم آنها تاکید کرد.

اقدامی جدید در علم چشم‌پزشکی؛

تحریک عصب بینایی به منظور کمک به افراد کور

دانشمندان با تحریک عصب چشمی در حال بررسی راه‌های جدید فراهم‌نمودن پیام‌های بصری برای افراد کور هستند.

نانو به کمک جریان‌های معیوب مغز می‌آید / پروتئین‌هایی برای درمان بیماری‌های عصبی

محققان با استفاده فناوری نانو پروتئینی یافتند که می‌تواند روی جریان‌های معیوب مغز تاثیر گذاشته و بیماری‌های عصبی را درمان کند.

همه چیز در مورد ذرت‌های تراریخته:

از اداعاهای غیرعلمی تا مصرف جهانی ذرت تراریخته/ سمی بود ذرت تراریخته کذب است

باتوجه به میزان مصرف ذرت‌های تراریخته در سطح جهانی و بررسی‌های گوناگونی که در رابطه با ادعاهایی مبنی بر سمی بودن ذرت تراریخته انجام شده است، می‌توان گفت سمی بودن این محصول یک ادعای کذب است.

علم و فناوری گزارش می‌دهد:

امنیت غذایی زیر چتر مهندسی ژنتیک/ زمین‌های قابل کشت با مهندسی ژنتیک گسترش می‌یابند

باتوجه به روند رشد جمعیت در دنیا و درنتیجه کمبود مواد غذایی، امروزه محققان توانسته‌اند با مهندسی ژنتیک زمین‌های قابل کشت را گسترش داده و مواد مغذی غذا و محصولات کشاورزی را تامین و مشکل کمبود غذا در سطح دنیا را از بین ببرند.