مواد-خوراکی

"اکادو" از اتلاف غذا جلوگیری می‌کند؛

مدیریت خوراکی‌ها با هوش مصنوعی/ ضایعات مواد غذایی به حداقل ممکن می‌رسد

با توجه به اینکه اتلاف مواد غذایی امروزه به یک معضل جهانی تبدیل شده است، یک سوپرمارکت آنلاین سعی دارد با کمک هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی، این معضل را برطرف کند.

دستاورد جدید محققان ایرانی:

پوشش‌های خوراکی نانوامولسیونی، ایمنی محصولات غذایی را افزایش می‌دهد

باتوجه به افت کیفیت و فساد میوه‌ها به دلیل زنجیره طولانی برداشت میوه تا رسیدن آن به مصرف کننده و انتقال ۵۰ هزار تن ضایعات میوه و تره‌بار به مراکز دفن زباله، محققان ایرانی به دانش فنی تولید پوشش‌های خوراکی نانوامولسیونی در جهت حفظ کیفیت میوه‌ها دست یافتند.