مواد-غذایی::خبرگزاری علم و فناوری
مواد-غذایی

"اکادو" از اتلاف غذا جلوگیری می‌کند؛

مدیریت خوراکی‌ها با هوش مصنوعی/ ضایعات مواد غذایی به حداقل ممکن می‌رسد

با توجه به اینکه اتلاف مواد غذایی امروزه به یک معضل جهانی تبدیل شده است، یک سوپرمارکت آنلاین سعی دارد با کمک هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی، این معضل را برطرف کند.

تحقیقات جدید نشان داد:

پخت و پز مواد غذایی میکروبیوم را تغییر می دهد.

دانشمندان برای اولین بار نشان داده اند که پخت و پز مواد غذایی اساساً میکروبیوم های موش و انسان را تغییر می دهد، یافته ای با علت هم برای بهینه سازی سلامت میکروبی ما و هم برای درک اینکه چگونه پخت و پز ممکن است تکامل میکروبیوم های ما را در دوران پیش از تاریخ بشر تغییر داده باشد.

زوال عقل در بسته‌بندی غذاهای فرآوری شده

باتوجه به تغییر عادت غذایی در میان بسیاری از افراد، باید درنظر داشت نتایج یک بررسی حاکی از آن بوده است که مصرف زیاد غذاهای فرآوری شده باعث زوال عقل می‌شود.

غذایی که می‌خوریم؛ از دیروز تا امروز

ژنتیک زیر ذره بین/اعلام آمادگی دانشمندان ایرانی برای ورود به عرصه مهندسی ژنتیک

در ایران علیرغم آمادگی دانشمندان کشور برای بکارگیری فناوری مهندسی ژنتیک تولید ملی محصولات تراریخته تا بحال محقق نشده است که اطلاع‌رسانی نادرست در خصوص محصولات حاصل از مهندسی ژنتیک از عمده دلایل آن می‌باشد.

۲ تن مواد غذایی غیربهداشتی در کرمانشاه توقیف شد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اجرای طرح نظارت های بهداشتی در ماه مبارک رمضان گفت: در راستای اجرای این طرح تاکنون بیش از ۲ تن موادغذایی غیرمجاز و غیربهداشتی توقیف و جمع آوری شده است.

مقاله علمی از فصلنامه علمی پژوهشی نظریه های کاربردی اقتصاد

بررسی عبور قیمت جهانی مواد غذایی به قیمت‏‌های داخلی در ایران