نوشیدنی-ها::خبرگزاری علم و فناوری
نوشیدنی-ها

کشف علت طعم و بوی خوش پرطرفدارترین نوشیدنی دنیا؛

فراوری و مرغوبیت دانه ها با کمک میکروب ها/باکتری هایی که طعم خاصی به قهوه می بخشند+فیلم

هنگامیکه فرآیند شکل گیری دانه های قهوه آغاز می گردد، هرچه زمان بیشتری از تخمیر این دانه ها که می ‏گذرد، می توان طعم بهتری را از آنها انتظار داشت و این موردی است که با عقل سلیم جور در نمی آید

یک کارشناس ارشد کشاورزی مطرح کرد

بهبود سلامت ناخن ها، مو و پوست با خوردن تخم شربتی/ چربی سوزی و بهبود گوارش از فوائد دانه ها چیا

یک کارشناس ارشد کشاورزی با اشاره به این نکته مهم که یکی از فواید سلامت دانه های چیا پیشگیری از سرطان روده بزرگ است، گفت: این دانه ها فاقد گلوتن هستند و سلامت ناخن ها، مو و پوست را بهبود می بخشند.