نوشیدنی::خبرگزاری علم و فناوری
نوشیدنی

کشف علت طعم و بوی خوش پرطرفدارترین نوشیدنی دنیا؛

فراوری و مرغوبیت دانه ها با کمک میکروب ها/باکتری هایی که طعم خاصی به قهوه می بخشند+فیلم

هنگامیکه فرآیند شکل گیری دانه های قهوه آغاز می گردد، هرچه زمان بیشتری از تخمیر این دانه ها که می ‏گذرد، می توان طعم بهتری را از آنها انتظار داشت و این موردی است که با عقل سلیم جور در نمی آید

غذاهای چرب و سنگین در فصل تابستان توصیه نمی شود

خوردن بعضي از غذاهاي چرب و سنگين در فصل تابستان به علت داشتن کالري زياد ،باعث بالا رفتن حرارت بدن مي شود به همین خاطر در فصل تابستان خوردن ان ها توصیه نمی شود.

مسئولین باید اقدام کنند؛

ایجاد اشتغال با تولید محصول سالم/سکنجبین باید به لیست مشاغل خانگی اضافه شود

با فرهنگ سازی ملی در تولید و مصرف سکنجبین و با سرمایه‌گذاری متناسب می‌توان در بلندمدت برای دهها هزار نفر از هموطنان بویژه برای بانوان خانه‌دار و بنگاه‌های کوچک اقتصادی اشتغال ایجاد نمود.

یک کارشناس ارشد کشاورزی مطرح کرد

بهبود سلامت ناخن ها، مو و پوست با خوردن تخم شربتی/ چربی سوزی و بهبود گوارش از فوائد دانه ها چیا

یک کارشناس ارشد کشاورزی با اشاره به این نکته مهم که یکی از فواید سلامت دانه های چیا پیشگیری از سرطان روده بزرگ است، گفت: این دانه ها فاقد گلوتن هستند و سلامت ناخن ها، مو و پوست را بهبود می بخشند.