کارشناس بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان:

طرح غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان با رویکرد کسب و کار و کارآفرینی در سیستان و بلوچستان

در طرح غنی سازی اوقات دانش آموزان، کارگاه های مبانی کسب و کار و کارآفرینی، خلاقیت و ایده یابی، کار تیمی، بازار یابی، مهارت های ارتباطی برگزار و رویداد یک روزه بوم مدل کسب و کار نیز برای دانش آموزان اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از سیستان و بلوچستان، طرح غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان با رویکرد کسب و کار و کارآفرینی با حضور 60 دانش آموز در زاهدان اجرا شد.

امیر جلالی نژاد، مسئول اجرایی طرح و کارشناس بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان در زاهدان با اعلام این خبر گفت: این طرح با هدف پر کردن اوقات فراغت دانش آموزان در تابستان و ترویج فرهنگ کارآفرینی و کسب و کار و با همکاری مشترک بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان، بنیاد کودک و خانه هدی اجرا شده است.

وی افزود: در این طرح دانش آموزان در دو گروه، 40 ساعت آموزش در قالب 6 کارگاه آموزشی را گذرانده اند و در دو رویداد یک روزه شرکت کرده اند.

مسئول اجرایی طرح و کارشناس بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان با بیان اینکه دوره های آموزشی با همکاری پارک علم و فناوری برگزار شده است، اظهار داشت: در این طرح کارگاه های مبانی کسب و کار و کارآفرینی، خلاقیت و ایده یابی، کار تیمی، بازار یابی، مهارت های ارتباطی برگزار و رویداد یک روزه بوم مدل کسب و کار نیز برای دانش آموزان اجرا شده است.

جلالی نژاد با بیان اینکه دانش آموزان از اجرای طرح رضایت داشته اند گفت: در ارزیابی های صورت گرفته اکثر دانش آموزان از طرح رضایت داشته و فرایند یادگیری را مثبت ارزیابی کرده اند.

نمایشگاه کارآفرینی و فروش آثار کسب وکار دانش آموزان

وی برگزاری نمایشگاه کارآفرینی و فروش آثار کسب وکار دانش آموزان را بخش پایانی طرح عنوان کرد و گفت: این نمایشگاه با هدف تمرین فرایند کسب و کار و فروش آثار و ایده های کسب وکار دانش آموزان در نیمه اول شهریور ماه برگزار می شود.

جلالی نژاد به رویکرد تمرینی و عملی طرح اشاره کرد و افزود: ما در این طرح به دنبال آن بودیم تا دانش آموزان اصول اولیه کسب و کار را فراگیرند و فرایند راه اندازی کسب و کار را تمرین کنند.

حمایت مالی در کنار توان افزائی دانش آموزان

علی بسکابادی، رئیس نمایندگی بنیاد کودک زاهدان با بیان اینکه در کنار حمایت مالی از دانش آموزان آنها نیاز به توان افزائی و افزایش مهارت دارند، گفت: این اولین تجربه بنیاد کودک در برگزاری دوره کارآفرینی و کسب و کار برای دانش آموزان است.

وی با بیان اینکه دانش آموزان برای موفقیت در آینده نیاز به آموزش هایی غیر از آنچه در مدرسه تدریس می شود دارند، افزود: در این طرح سعی شد که دانش آموزان با مفاهیم اولیه کسب و کار و کارآفرینی آشنا شوند.

بسکابادی با بیان اینکه افزایش سطح تحصیلی در موفقیت دانش آموزان مهم است اظهار داشت: دانش آموزان در کنار تحصیل باید مهارت های پول دراوردن، ایده پردازی و خلاقیت را نیز فرابگیرند.

وی به سه رویکرد ترویجی، آموزش و مشاوره ای طرح اشاره کرد و گفت: در رویکرد ترویجی با برگزاری بازدید، پخش فیلم و رویداد های یک روزه، علاقه به موضوع کسب و کار و کارآفرینی در دانش آموزان ایجاد شده است و در رویکرد آموزشی نیز کارگاه های آموزشی توام با تمرین و بازی برای دانش آموزان اجرا شد.

رئیس نمایندگی بنیاد کودک زاهدان درباره رویکرد مشاوره ای طرح نیز گفت: در این رویکرد دانش آموزان به 12 تیم تقسیم شده اند و هر چهار تیم با یک مشاور کسب و کار در ارتباط است.

دانش آموزان مناطق محروم به آموزش های کسب و کار بیشتر نیاز دارند

مرضیه دیزنگیان، مدیر عامل خانه هدی نیز با بیان اینکه دانش آموزان مناطق محروم و حاشیه نشین به آموزش های کسب و کار بیشتر نیاز دارند گفت: طرح غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان به صورت عملی و کارگاهی دانش آموزان را نسبت به موضوع آشنا کرد.

وی با باین اینکه خانه هدی یک سازمان مردم نهاد محلی در حاشیه شهر زاهدان است، ادامه داد: یکی از ماموریت های خانه هدی آموزش و توانمند سازی کودکان و نوجوانان است تا بتوانند وضعیت معیشت خود را در آینده بهبود بخشند.

دیزنگیان تاکید کرد: این طرح به تکمیل دوره های آموزشی خانه هدی کمک کرده است.

انتهای پیام/

 

زمان انتشار: سه شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۵:۳۷

شناسه خبر: 36054

دیدگاه ها و نظرات :
نام کامل وارد شود
دقیق و صحیح وارد شود
لطفا فارسی و خوانا باشد
captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب