طبق بررسی های جدید

امکان تغییر درک مزه ها در مغز فرآهم شد

نورون های متمایز در مغز انواع مختلف طعم را شناسایی می کنند.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از گیلان؛ توانایی سیستم طعم برای شناسایی یک مزه، حیوانات را قادر می سازد تا بین کیفیت های مختلف طعم اولیه تمایز قائل شوند.

پژوهشگران دانشگاه کلمبیای آمریکا در مطالعه ای که نتایج آن به تازگی در مجله معتبر نیچر به چاپ رسید، دریافتند که میل ذاتی به مزه شیرین و بی میلی به مزه تلخ می تواند به وسیله دستکاری نورون های معینی در بخش آمیگدال، که مرکز عواطف مغز به شمار می رود، حذف شوند.

همانطوری که در بخش تشخیص مزه مغز دیده می شود، آمیگدال به مناطق مجزا برای مزه های شیرین و تلخ تقسیم شده است. این تمایز مناطق مزه ها، فرصت مناسبی را برای دستکاری مستقل نورون ها فراهم می آورد.

هنگامی که نورون های مسئول درک مزه شیرین در آمیگدال خاموش می شوند، حیوانات در مقابل نوشیدن آب نیز به همان اندازه شکر پاسخ می دهند.

با دستکاری نورون ها در این مطالعه پژوهشگران توانستند کیفیت درک شده از مزه را تغییر داده و طعم شیرین را به طعمی ناخوشایند یا تلخ و حتی به یک طعم جذاب تبدیل کنند. این یافته می تواند درک عمیقی را از اختلالات خوردن در اختیار دانشمندان قرار دهد.

شکل- مسیرهای عصبی طعم شیرین (سبز) و تلخ (قرمز) در مناطق متمایز آمیگدال مغز موش.

انتهای پیام/

 

زمان انتشار: دوشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۶:۴۵:۰۰

شناسه خبر: 64701

مطالب مرتبط :
یبزرل

پژوهشگران پاسخ دادند :

هشت پا چگونه با لمس کردن، مزه را احساس می کند

سلول های عصبی منحصر به فرد موجود در مکنده های حیوان می توانند مواد شیمیایی دفاعی طعمه را تشخیص دهند.

دیدگاه ها و نظرات :
نام کامل وارد شود
دقیق و صحیح وارد شود
لطفا فارسی و خوانا باشد
captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب