در حالی که دسترسی به داروی آلرژی محدود است؛

نیمی از افرادی که گمان می‌کنند آلرژی دارند، اشتباه می‌کنند!

تحقیقات نشان داده است که تعداد بزرگسالانی که ادعا می‌کنند به غذایی خاص آلرژی دارند، در واقع دو برابر افرادی است که واقعا به برخی غذاها آلرژی دارند. با اینکه این مطالعه در آمریکا به انجام رسیده است، اما پژوهشگران آن می‌گویند شرایط یکسانی در سایر کشورها مانند بریتانیا نیز دیده می‌شود.

تحقیقی که اخیرا در ایالات متحده به انجام رسیده است نشان می‌دهد در حالی که برخی از افراد مبتلا به آلرژی به ضروری‌ترین درمان ها برای ادامه حیات خود دسترسی ندارند، عده ای نیز وجود دارند که بدون دلیل خاصی از مصرف برخی غذاها اجتناب می‌کنند؛ توجیه آنها این است که به این غذاها آلرژی دارند.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری و به نقل از گاردین، تحقیقات نشان داده است که تعداد بزرگسالانی که ادعا می‌کنند به غذایی خاص آلرژی دارند، در واقع دو برابر افرادی است که واقعا به برخی غذاها آلرژی دارند. با اینکه این مطالعه در آمریکا به انجام رسیده است، اما پژوهشگران آن می‌گویند شرایط یکسانی در سایر کشورها مانند بریتانیا نیز دیده می‌شود.

این پژوهشگران دریافته‌اند که بسیاری از افرادی که آلرژی دارند به نسخه‌ای ضروری از دارو یا درمانی خاص برای موارد اورژانسی دسترسی ندارند، در حالی که برخی دیگر نیز هستند که به اشتباه گمان می‌کنند که به غذایی خاص آلرژی دارند و از آن دوری می‌کنند.

نیمی از افراد دارای آلرژی، حساسیت کاذب دارند  

این مطالعه نشان می‌دهد که حدودا ۱۱ درصد از بزرگسالان آمریکایی به آلرژی غذایی مبتلا هستند؛ یعنی چیزی در حدود ۲۶ میلیون نفر. تخمین زده می‌شود که حدود ۱۲ میلیون نفر از این افراد در دوران بزرگسالی به آلرژی مبتلا شده‌اند؛ موضوعی که نشان می‌دهد واکنش های حساسیت زا لزوما در دوران کودکی بروز نمی‌کنند.

روکی گاپتا (Ruchi Gupta)، پروفسور اطفال از دانشگاه نورث‌وسترن و یکی از نویسندگان این پژوهش می‌گوید: «این موضوع بسیار نگران‌کننده است، چرا که این احتمال وجود دارد که آنها غذایی را مصرف کنند و سپس به طور ناگهانی یک واکنش حساسیت زا را بروز دهند؛ در حالی که پیش از این به این غذا مقاوم بودند. با این حساب پرسش اینجاست که چه تغییری در محیط و یا درون آنها رخ داده است که یک آلرژی غذایی جدید را بوجود می‌آورد؟»

این پروفسور آمریکایی ادامه می‌دهد: «برخی از این‌ها غذاهایی هستند که شما احتمالا می‌دانید که با خوردن آنها مشکلی برایتان بوجود نمی‌آید؛ چرا که یک غذای معمول در رژیم‌های غذایی به شمار می‌روند. اما خب صدف دریایی از جمله این موارد نیست. شاید یک فرد در دوران بزرگسالی‌اش برای نخستین بار باشد که چنین غذایی را امتحان می‌کند.»

آلرژی یا حساسیت، واکنش شدید سیستم ایمنی بدن به برخی مواد، از دانه گرده گرفته تا غذاهای مختلف، است. در واقع افرادی که چار واکنش های حساسیت زا هستند، سیستم ایمنی بسیار حساسی دارند که نسبت به مواد ظاهرا بی‌ضرر در محیط اطرافشانع پاسخ‌هایی افراطی بروز می‌دهد.مطالعات جدید نشان می‌دهد نیمی از افرادی که فکر می‌کنند به حساسیت دچار هستند، اشتباه می‌کنند.

انتهای پیام/

تیمور خسروی

زمان انتشار: دوشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۰:۵۲

شناسه خبر: 75057

دیدگاه ها و نظرات :
نام کامل وارد شود
دقیق و صحیح وارد شود
لطفا فارسی و خوانا باشد
captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب