علی عباسی در جمع خبرنگاران از افزایش دو درصدی مسمومیت منجر به مرگ با قرص برنج طی 9 ماهه سال جاری خبر داد.
وی با اعلام اینکه از 62 نفر افراد فوت شده 37 نفر مرد و مابقی خانم بودند، گفت: میزان مسمومیت منجر به مرگ با استفاده از قرص برنج با مرگ 15 نفر بیشتر از سایر شهرهای استان بوده است.
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران خاطر نشان کرد: پس از ساری بابل با 10 مورد و آمل هم 9 فوتی سهم بیشترین فوتیهای ناشی از مسمومیت قرص برنج را به خودشان اختصا دادند.
وی آمار مسمومیت با استفاده از قرص برنج در شهرستان نور را یک نفر گزارش کرده است.
عباسی اضافه کرد: بیشتر مسمومیتها با قرص برنج در مردادماه سال جاری با 12 مورد اتفاق افتاد، گفت: 10 نفر در شهریورماه، هشت نفر در تیرماه و چهار مورد از فوتیها با قرص برنج در آبان ماه گزارش شده است.
دسترسی آسان به قرص برنج در استان مازندران یکی از مشکلات جدی است که عباسی در این ارتباط گفته است، تدابير سختگيرانه براي جلوگيري از توزيع قرص برنج در مازندران اعمال شود.
وی اضافه کرد: قرص برنج یا همان فسفید آلومینیوم از سمی ترین آفات شیمیایی است که علی رغم ممنوعیت واردات ، خرید و فروش ، توسط کشاورزان برای مقابله با آفت برنج استفاده می شود.
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران، علائم استفاده از قرص برنج که هیچ پادزهر مشخصی هم ندارد بعد از 10 تا 15 دقیقه نمایان می شود و ممکن است 6 ساعت پس از مصرف آن ، مرگ اتفاق بیافتد.
انتهای پیام/
زمان انتشار: دوشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۷:۱۷
شناسه خبر: 75083