پژوهش جدید یافته است که کسانی که در سن ۴۵ سالگی تمایل به آهسته تر راه رفتن دارند علائم سالخوردگی زودرس را از خود نشان میدهند که هم شامل علائم جسمی و هم شناختی میشود. سرعت راه رفتن میتواند پیش بینی خوبی برای طول عمر هر فرد باشد. این مطالعه البته تنها نشان میدهد که میان تند راه رفتن و افزایش طول عمر افراد یک رابطه همبستگی وجود دارد.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری و به نقل از مدیکالنیوز، در مطالعه ی اخیر که توسط مدیکال نیوز تودی گزارش شده هر چه فرد سریعتر راه برود ممکن است طول عمر بیشتری داشته باشد،بزرگسالانی که با چابکی گام برمیدارند ازاین بهره میبرند. پزشکان حرفه ای مدتهاست که از سرعت گام برداشتن بعنوان نشانه ی سلامت و تناسب اندام در افراد میانسال استفاده کرده اند، اما تحقیق جدید پرسش متفاوتی مطرح میکند : آیا سرعت پایین راه رفتن در سنین میانی زندگی نشانگر سالخوردگی پرشتاب است؟
آیا سرعت راه رفتن در طول عمر انسان نقش دارد؟
لاین جی رسموسن، محقق دپارتمان روانشناسی و عصب شناسی در دانشگاه دوک شهر دورهام و همکارانش با سنجش اطلاعات از بین ۹۰۴ نفر شرکت کننده درصدد پاسخ به این سؤال برآمدهاند. «رسموسن» و همکارانش یافته های خود را در ژورنال JAMA Network Open منتشر کردند.
به گفته محققین، همه افراد با افزایش سن کندتر میشوند، اما عواملی وجود دارد که این کندی را به تاخیر میاندازد. کسانی که فعالیتهای جسمانی و البته اجتماعی خود را حفظ میکنند، زندگی طولانیتری دارند. آنها از نظر جسمانی و ذهنی سالمتر هستند.
با توجه به آمار تولد نادرست یا ناقص، دشواریهای زیادی در تصدیق درازترین طول عمر بشر با استانداردهای تأییدی امروزی وجود دارد. داستانها، افسانهها و فرهنگ عامه پیشنهاد یا ادعای طول عمرهایی را در گذشته یا آینده کردهاند که بسیار طولانیتر از آنهایی که با استانداردهای امروزی تأیید شده هستند.

انتهای پیام/
تیمور خسروی
زمان انتشار: شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۰:۰۰
شناسه خبر: 83196