خبرگزاری علم و فناوری

دانشمندان سیبی تولید کردند که تا یک سال فاسد نمی‌شود+عکس

مدت زمان نگهداری سیب کازمیک کرانچ استثنایی ذکر شده است. علاوه بر مقاوم بودن در برابر تغییر رنگ، این سیب در اتمسفر کنترل شده دوازده ماه، در سردخانه شش ماه، و بر روی قفسه در دمای اتاق تا چندین هفته دوام می‌آورد. طبق ادعای محققان، علت این امر این است که سیب کازمیک کرانچ هیچ یک از محدودیت‌هایی که سیب‌های معمولی هنگام نگهداری مانند تغییر رنگ درونی، آسیب‌پذیری در برابر یخ زدن، کوچک شدن، و یا حساسیت در برابر کربن‌دی‌اکسید و اکسیژن کم نشان می‌دهند را ندارد.

این سیب که «کازمیک کرانچ» نام دارد، پس از دو دهه تحقیق و آزمایش، امروزه در سراسر بازار ایالات متحده آمریکا توزیع شده است. پرورش‌دهندگان این سیب به طرفداران میوه‌جات قول یک سیب آبدار و ترد را داده‌اند که در شرایط مناسب تا 12 ماه عمر نگهداری دارد.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری و به نقل از نیواتلس، سیب کازمیک کرانچ نتیجه یک تحقیق پیوندزدن در دانشگاه ایالتی «واشنگتن» است. دانشمندان کار روی این سیب دورگه را از سال 1997 آغاز کرده‌اند. سیب بدست آمده بزرگ، آبدار، تا حد خوشایندی سفت، و دارای بافتی ترد است که حق امتیاز آن ثبت شده است. سطح اسیدیته و شیرینی آن نیز به‌طور طبیعی بالا رفته است. تیم تحقیقاتی ادعا می‌کند آشپزان خانه‌دار دیگر مجبور به استفاده از شکر در دستورپخت‌هایی که این سیب در آن بکار رفته است، نیستند.

تولید سیبی که تا یک سال فاسد نمی‌شود

مدت زمان نگهداری سیب کازمیک کرانچ استثنایی ذکر شده است. علاوه بر مقاوم بودن در برابر تغییر رنگ، این سیب در اتمسفر کنترل شده دوازده ماه، در سردخانه شش ماه، و بر روی قفسه در دمای اتاق تا چندین هفته دوام می‌آورد. طبق ادعای محققان، علت این امر این است که سیب کازمیک کرانچ هیچ یک از محدودیت‌هایی که سیب‌های معمولی هنگام نگهداری مانند تغییر رنگ درونی، آسیب‌پذیری در برابر یخ زدن، کوچک شدن، و یا حساسیت در برابر کربن‌دی‌اکسید و اکسیژن کم نشان می‌دهند را ندارد.

سیب کازمیک کرانچ دورنگ به این علت نام‌گذاری شده است که نقاط سفیدرنگ کوچکی روی پوست سرخ آن دیده می‌شود و پس از بیش از 20 سال مطالعه و تحقیق آماده ارائه برای جهانیان است. از نظر تجاری، می‌توان سیب را ماه‌ها در اتاق‌هایی با اتمسفر کنترل‌شده نگهداری کرد و رسیدن تحریک شده توسط اتیلن را به تعویق انداخت.

سیب معمولاً در اتاق‌هایی که کربن دی‌اکسید بیشتری جمع شده و تصفیه هوا بهتر صورت می‌گیرد ذخیره می‌شود. این مانع از افزایش زیاد اتیلن شده و از رسیدن سریع میوه جلوگیری می‌کند. بعد از خروج از انبار، عمل رسیدن میوه ادامه می‌یابد.

انتهای پیام/

تیمور خسروی

زمان انتشار: دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۵:۰۰

شناسه خبر: 83841

کلید واژه‌ها:
دیدگاه ها و نظرات :
نام کامل وارد شود
دقیق و صحیح وارد شود
لطفا فارسی و خوانا باشد
captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب