به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از استان خوزستان، از چند روز پیش مطالبی درباره حمایت شهردار اهواز از برخی از کاندیداهای یازدهمین دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی در فضای مجازی پخش شد.
در همین راستا دانشجویان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز در نامه ای از شهردار اهواز تقاضا کردند تا نسبت به ادعاهای مطرح شده درباره دخالت شهردار اهواز و حمایت از برخی کاندیداها شفاف سازی کند.
در نامه دانشجویان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز آمده است: شایعاتی مبنی بر سوء استفاده از امکانات شهرداری کلانشهر اهواز در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اهواز، باوی، حمیدیه و کارون به حمایت از فرد و جریانی خاص شنیده شده است همان طور که اطلاع دارید طبق ماده 59 انتخابات مجلس شورای اسلامی این کار تخلف محسوب می شود لذا از جنابعالی که مسئولیت این سازمان را بر عهده دارید درخواست می شود جهت شفافسازی هرچه بیشتر برای مردم عزیز این شهرستان پاسخگوی شایعات مطرح شده باشید.
انتهای پیام/
زمان انتشار: سه شنبه ۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۳:۰۲
شناسه خبر: 86102