به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از استان خوزستان، سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی دزفول منصوب شد و فعالیت کاری خود را آغاز کرد.
بر این اساس دکتر علی قمیشی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جندی شاپور اهواز به عنوان سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی دزفول منصوب شد.
دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر علی قمیشی را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی دزفول منصوب کرد.
متن حکم دکتر علی قمیشی به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر علی قمیشی
عضو محترم هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اهواز
با عنایت به سوابق و تجربیات جناب عالی به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی دزفول منصوب می شوید تا به یاری خداوند متعال و رعایت جوانب قانونی نسبت به انجام امور محوله اقدام نمائید.
امید است با اتکال به خداوند منان در انجام شایسته وظایف با رعایت قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق و سرفراز باشید.
به گفته فریدون جعفریان فر مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی دزفول، دکتر علی قمیشی متخصص بیهوشی و مراقبت های ویژه است و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جندی شاپور اهواز است که ۱۸ سال سابقه کار را در پرونده خود دارد.
انتهای پیام/
زمان انتشار: شنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۳:۰۰
شناسه خبر: 90525