به گزارش خبرگزاری علم و فناوری استان تهران ؛سروش ستاره مجری این طرح در باره ارائه طرح خود بیان کرد :با تهیه گزارش آماری از اپیدمی کرونا از اسفند ماه سال گذشته که آغاز کردیم هر هفته یا هر دو هفته یکبار این گزارشها را منتشر کردیم و در حال حاضر ۱۴ شماره از این گزارش ها تهیه شده است .
این گزارش ها بر پایه تکنیک های روز دنیا مانند ماشین و هوش مصنوعی و شبیه سازی ذرات بوده و در این مطالعات علاوه بر آنالیز از وضعیت موجود شیوع بر اساس سناریو سازی پیشبینیهایی از وضعیت شیوع این بیماری در بلند مدت و کوتاه مدت ارائه کردیم.
مجری طرح در ادامه افزود : در این گزارشها ما پیشنهاداتی در ارتباط با کاهش اپیدمی ارائه دادهایم و این پیشنهادات بر اساس بیانیه های سازمان بهداشت و درمان جهانی به عنوان پاسخ استراتژی یک انسان در مقابل با بیماری های پاندمی است.
سروش ستاره داده های استفاده شده در این گزارش را آمارهای رسمی سازمان بهداشت جهانی و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ایران دانست و افزود : طبق ارزیابی های انجام شده دقت گزارشهای ارائهشده از پاندمی کرونا در کشور بیش از ۹۰ درصد بود. و ما می توانیم با توجه به آنکه موفق شدیم از ۱۵ تا ۲۳ فروردین ماه که گزارش شماره ۴ و ۵ منتشر شده بودپیک ایجاد شده در اواخر اردیبهشت ماه و اوایل خرداد ماه را دقیقاً اعلام کنیم.
به گفته این محقق در گزارش اعلام شده بود که با توان ۶۶ درصد این بیماری در کشور رخ خواهد داد که این امر اتفاق افتاد.
تعیین پیک پاندمی کرونا:
وی پیک را به نقطهای ابلاغ کرد که شیب مبتلایان از حد آستانه ای بیشتر میشود و گفت : بزرگتر شدن این شیب نشانه از پیک دارد وطی آن تعداد مبتلایان از یک حد مشخصی بالاتر می رود.
سروش ستاره افزود: در پیک اول تعداد این مبتلایان ۳۱۸۶ در روز بود که در روزهای قبل ۱۶۹۹ نفر در روز گزارش می شد و در پیک دوم این مبتلایان به ۳۵۸۰ رسید که در روزهای قبل تعداد مبتلایان روزانه ۲۱۰۰ نفر بوده است و طبق تحقیقات و تعداد احتمالی مبتلایان روزانه در پیک سوم از ۱۹۰۰ نفر در روز به ۳۱۰۰ نفر در روز احتمال می دهیم و کشور اخیراً به اندازهای اثر گلوگاهی داشته است که وارد پیک سوم شود.
رفتار مسئولانه مردم راهکار کاهش شیوع:
این محقق در ادامه گزارشات برای ارتباط با اهمیت این گزارش افزود : این گونه گزارش های علمی هم به دولت در برنامهریزی کمک میکند و هم مردم برای انجام رفتارهای مسئولانه از این طریق بیماری کنترل می شود این رفتار مسئولانه مردم حداکثر رعایت آحاد جامعه در حیطه اختیارات و توان آنها است و بر این اساس مردم راهکار جایگزینی که موجب کاهش شیوع بیماری میشود آنها را انجام دهند البته باید گفت که در حال حاضر این رفتارها رعایت نمیشود ! به این دلیل که بر اساس اعلام وزارت بهداشت رفتار مسئولانه مردم از ۸۰ درصد در فروردین ماه به ۳۰ درصد رسیده است.
ضرورت استفاده از نقشه (hit map) برای برنامه ریزی آموزشی:
سروش ستاره با تاکید بر ضرورت نقشه حرارتی (hit map) افزود: این نقش ها نقاط زرد و هشدار سفید و قرمز را تعیین می کند و بر اساس این نقشه می توان در حوزههای مختلف تصمیمگیری کرد که به عنوان مثال وزارت آموزش و پرورش میتواند تعیین کند که در مناطق قرمز و زرد چگونه عمل کند زیرا وزارت آموزش و پرورش برنامه مشخصی برای مناطق مختلف از لحاظ سطح هشدار ندارد و بر اساس نقشه (hit map) می توان تعیین کرد در کدام مناطق کلاس مجازی باشد و در کدام بنا در کلاسهای حضوری شکل گیرد.
اتمام خبر/

خبرنگار:علیرضا یزدی نژاد
http://stnews.ir/p=88642
زمان انتشار: پنج شنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۱:۰۰
شناسه خبر: 90661