محمد هادی موذن در گفت و گو با خبرنگار علم و فناوری با اشاره به تلاشهای علمی نخبگان بسیجی استان مازندران، اظهار کرد: فرهنگ بسیجی در سراسر کشور به خوبی نهادینه شده است و این روند در سایر کشورهای در حال الگو برداری است.
وی تصریح کرد: تلاشهای بسیجیان در کشور در ایام انقلاب اسلامی ایران آغاز شده در دوران دفاع مقدس به صورت سازمان دهی شده تداوم پیدا کرده کرده و پس از دفاع مقدس به بلوغ رسیده و در حال سیر مراحل بالندگی است.
مسئول سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران یادآور شد: فعالیتهای بسیج در کشور به امر اساسی و ضروری تبدیل شده و به مرحلهای رسیدیم که مسئولان اجرایی کشور یقین پیدا کردند که بدون همراهی و همکاری بسیج امورات کشور به سرانجام نمیرسد.
وی با اعلام اینکه قابلیت و توانمندیهای بسیج در کشور و حتی خارج از کشور به همگان ثابت شده است، گفت: اعتقاد به حضور بسیج در فعالیتهای مختلف کشور در بین مسئولان به جهت عملکرد مناسب بسیجیان نهادینه شده است.
مسئول سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران با اشاره به توانمندیهای بسیج در حوزههای مختلف کشور، گفت: اقدامات و عملکرد بسیج در هر حوزهای که ورود پیدا کرده تحسین برانگیز و قابل تقدیر بوده است به همین جهت اقشار مختلف بسیج در کشور شکل گرفته است.
وی با اشاره به فعالیت بیش از یک دهه سازمان بسیج علمی و پژوهشی در کشور، خاطر نشان کرد: رویکرد بسیج در سازمان بسیج علمی و پژوهشی شناسایی و حمایت از نخبگان در وهله اول است.
موذن یادآور شد:حمایت از ایدهها و تبدیل کردن به پدیده از دیگر اقداماتی است که در سازمان بسیج علمی و پژوهشی کشور دنبال میشود و با همین تفکر طرحهای نخبگانی متعددی در کشور توسط بسیج علمی معرفی و بسیاری از طرحهای حمایت شده این سازمان در معرض تولید قرار گرفته است.
وی با اعلام اینکه نخبگان استان مازندران سازمان بسیج علمی و پژوهشی را تکیه گاه محکم برای تبدیل ایده به پدیده میدانند، افزود: در حال حاضر نخبگان زیادی در رشتههای متعدد با سازمان بسیج علمی و پژوهشی همکاری میکنند.
مسئول سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران خاطر نشان کرد: در کنار حمایت از طرحهای نخبگانی به دنبال شناسایی و ظرفیت سازی در این بخش هستیم، غیر از نخبگان دانشگاهی بسیاری از دانش آموزان هم علاقمند به همکاری با سازمان بسیج دانش آموزی استان مازندران هستند.
وی اضافه کرد: به جهت اقدامات همکاران سازمان بسیج علمی و پژوهشی در شهرستانها پایگاههای علمی متعدد سازمان بسیج علمی در همه 22 شهرستان استان مازندران ایجاد شده است.
موذن در ادامه با اشاره به اقدامات حمایتی بسیج علمی و پژوهشی از نخبگان، افزود: طرحها و ایدههای متعددی در سازمان بسیج علمی و پژوهشی استان مازندران مورد حمایت قرار گرفته است.
وی ادامه داد: سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران امروز در حوزه مکانیک، الکترونیک،پزشکی و کشاورزی حرفهای زیادی برای گفتن داشته و از فعالیتهای نخبگانی در این حوزه حمایت و بسیاری از این طرحها به مرحله تولید رسیده است.
رئیس سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران ادامه داد: بسیاری از طرحهای تولیدی مورد حمایت سازمان بسیج علمی و پژوهشی در حوزههای مختلف برای نخستین بار در کشور تولید شده که مورد نیاز اساسی کشور بوده است.
وی ادامه داد: پسماند یکی از چالشهای جدی استان مازندران است به جهت ورود نخبگان بسیجی و ارائه طرحهای متعدد ایدههای مختلفی در این سازمان تهیه و تولید شده است که رایزنی با مسئولان استانی برای استفاده از این ظرفیت برای برون رفت مشکل زباله در دستور کار است.
موذن در ادامه با اشاره به حمایت سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران از طرحها و ایدههای مختلف در حوزه پزشکی، گفت: در مدار قرار گرفتن تولید این طرحها زمینه رفع وابستگی به خارج از کشور را فراهم کرده و حتی امروز فعالان این عرصه هدف گذاری برای صادرات این محصولات را در دستور کار دارند.
وی اضافه کرد: طرحهای متعددی در حوزه کشاورزی و شیلات در سازمان بسیج علمی دریافت و مورد حمایت قرار گرفته است و بسیار از این طرحها در حال حاضر به مرحله تولید و در اختیار کشاورزان استانی قرار گرفته است.
مسئول سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران با تبریک هفته بسیج از برگزاری جشنواره جهادگران بسیج علمی و فناوری استان مازندران خبر دد.
وی خاطر نشان کرد: به جهت مشکلات به وجود آمده ناشی از کرونا جشنواره جهادگران سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران امسال به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار میشود.
موذن خاطر نشان کرد: در جشنواره بسیج علمی استان مازندران از صاحبان طرحهای نخبگانی که در طول سال جاری تولید شدهاند تقدیر میشود.
وی اضافه کرد: جشنواره جهادگران نخبه بسیجی استان مازندران روز یک شنبه برگزار میشود.
انتهای پیام/
زمان انتشار: پنج شنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۶:۴۶
شناسه خبر: 92849