گروه دانش خبرگزاری علم و فناوری - بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران روز سه شنبه، 14 بهمن، 1399 لغایت چهارشنبه، 15 بهمن، 1399 توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, انجمن علوم و صنايع غذايي ايران و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تربت جام برگزار می شود.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.
معرفي همايش ( يا پيام دبير همايش )
هدف از برگزاري كنگره ارائه نتايج كارهاي پژوهشي اساتيد، دانشجويان، كارشناسان، محققان و واحدهاي برتر يا برجسته يا موفق صنعت غذا و درمجموع تقويت جايگاه توليد و عرضه علم در جهت ارتقاء سطح كيفي و كمي مواد غذايي هست و با برگزاري كنگره در هرسال، ميتوان با ايجاد همبستگي ميان طيف گسترده زنجيره علم و توليد، گامي فراتر در راستاي توليد غذاي سالم برداريم و با شناسايي نيازها، علم را به عمل نزديكتر كنيم. اميد است تا متخصصان، پژوهشگران و توليدكنندگان گرامي با مشاركت فعال در كنگرههاي آينده و با ارائه پيشنهادهاي سازنده، بستر لازم براي تحقق اين مهم را بيشازپيش فراهم آورند.
محورهاي همایش :
- كاهش و بازيافت پسماندها و ضايعات صنعت غذا
- روشهاي نوين فرآوري و نگهداري مواد غذايي
- سلامت بهداشت و كنترل كيفيت مواد غذايي
- غذاهاي فراسودمند، پريبيوتيك و پروبيوتيك
- كاربرد اسانسها و عصارههاي طبيعي در صنايع غذايي
- تركيبات ضد مغذي در مواد غذايي
- امنيت و ايمني مواد غذايي
- بحران آب و صنايع غذايي
- غنيسازي مواد غذايي
- نانو تكنولوژي و نانو بيوتكنولوژي در صنايع غذايي
- ميكروبيولوژي و بيو تكنولوژي در صنايع غذايي
- مهندسي مواد و طراحي خطوط توليد مواد غذايي
- راهكارهاي كاهش مصرف انرژي در صنايع غذايي
- فرمولاسيون مواد غذايي
- صنايع فرآوردههاي گوشتي
- صنايع فرآوردههاي غلات
- صنايع بستهبندي مواد غذايي
- صنايع فرآوردههاي لبني
- صنايع فرآورده هاي روغن
- فرآورده هاي غذايي تراريخته
- نگهداري و تكنولوژي پس از برداشت فرآورده هاي غذايي
- ساير پژوهشهاي نوين در صنايع غذايي
انتهای پیام /

خبرنگار : سجاد عبدلی
زمان انتشار: سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۶:۰۵:۰۰
شناسه خبر: 93635