به گزارش خبرگزاری علم و فناوری تهران بزرگ؛ کارگاه توجیهی پایگاه و هسته علمی ناحیه شهید بهشتی در جهت نخبه پروری و شناسایی و پرورش استعداد های برتر در پایگاه ها و همچنین هسته های علمی و حل مسئله در سالن جلسات این ناحیه با حضور فضلی مسئول پایگاه ها و هسته های علمی تهران بزرگ برگزار شد.
فضلی در این کارگاه توجیهی گفت: اگر بتوانیم استعداد، توانایی و قابلیت های فردی و سازمانی بسیجیان را در موضوعات علمی و پژوهشی بخوبی شناسایی، کشف و به جامعه معرفی کنیم، آنگاه با برنامه ریزی های میان مدت و بلند مدت، شاهد یک حرکت بزرگ علمی با هدف کمک به جهاد علمی در کشور خواهیم بود.
وی در ادامه با اشاره به تشکیل هسته های علمی و اهمیت آنها اذعان داشت: هدف از تشکیل هسته های علمی شناسایی و سازماندهی افراد تحصیلکرده در رشته های مرتبط با یک موضوع در قالب هسته، بهره گیری از ظرفیت های بسیج مردمی در مسائل علمی با استفاده از ظرفیت و پتانسیل موجود در هر منطقه از استان تهران است.
انتهای پیام/
زمان انتشار: پنج شنبه ۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۷:۰۵:۰۰
شناسه خبر: 93709