به گزارش خبرنگار علم وفناوری ؛ یکی دیگر از دانشمندان کرمانی که جزو جوانترین های این عرصه د رعلم و فناوری محسوب می شود و علم نانو را به خدمت گرفته ، اسماعیل دره زرشکی 37 ساله است.
اسماعیل درهزرشکی که متولد شهریور 1362 و فارغ التحصیل مقطع دکتری از دانشگاه تربیت مدرس در رشته فراوری مواد معدنی و عضو هیئت علمی بخش مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه شهید باهنر کرمان و عضو بنیاد نخبگان ایران نیز هست به خبرنگار ما گفت: از بهمن ماه 1387 فعالیت خود در دانشگاه شهید باهنر را آغاز کردم و هم اکنون نیز به خدمت گذاری ادامه می دهم.
وی افزود: در زمینه نانو فناوری و تولید نانو ذرات از مواد دور ریز صنعتی و همچنین استفاده مجدد آنها در فرایندهای مختلف فعالیت دارم و همچنین در زمینه بیونانو فناوری و بازیافت فلزات نیز تحقیقات وپژوهش های متعددی در این زمینه انجام داده ام.
این دانشمند جوان ابراز کرد: با گروههای مختلفی از جمله مهندسی شیمی، نفت، کشاورزی ، پزشکی و رشتههای شیمی کاربردی همکاری داشته و گزارش ها و مقالات مختلف بین رشته ای را گزارش نمودهایم که گاها منجر به ثبت اختراع شده اند.
دره زرشکی اذعان کرد: با توجه به ارائه روشهای نوین در تولید نانو ذرات از باطله های موجود در صنعت و استفاده آنها در زمینههای حذف آلودگیهای محیط زیستی و کاربردهای دیگر و انتشار در مجلات معتبر و به الطبع ارجاعات بالا به این مقالات، سبب شد تا در جمع 2 درصد دانشمندان برتر در سال 2019 قرار بگیرم.
وی تاکید کرد: از انجایی که مقالات خود را برای استفاده همگان در گوگل اسکولار منتشر کرده ایم لذا برای مشاهده مقالات و تعداد ارجاعات به مقالات منتشر شده اینجانب و تیم همکار ما می توانید به سایت google scholar مراجعه و با جستجوی Esmaeel Darezereshki ، بطور کامل و جامع جزیئات را مشاهده نمایید و از اخرین اقدامات ما باخبر گردید.
این دانشمند جوان جایگاه ایران در زمینه نانو فناوری را در جایگاه بالایی دانسته و گفت: به طور قطع میتوان کشور ایران را درجمع 5 کشور برتر دنیا دانست ضمن اینکه هنوز فهم درست و استفاده مشخصی از این دانش در کشور برای همگان وجود ندارد و بیشتر به صورت تئوری و آزمایشگاهی، تحقیقات در جای خود باقی مانده است، متاسفانه با توجه به عدم کاربردی کردن نانوفناوری، تنها از اسم و رسم آن استفاده ابزاری شده و هیچگونه حمایت جدی و بازار مشخصی برای این نوع محصولات و کاربردهای شگرف آن وجود ندارد.
وی مدعی شد عدم توجه دولتمردان به نانو فناوری های سبب بی میلی دانشجویان به اموزش در این عرصه شده است، گفت: این امر منوط به عدم استقبال دانشجویان در مقاطع بالاتر و عدم شکوفاییهای آنها در این راستا گردیده که به دلیل نبودن بازار کار مشخص در سال های اخیر و بالفعل شدن این پتانسیل سبب شده است تا در هالهای از ابهام قرار بگیرد .
دره زرشکی خاطر نشان کرد: حتی میتوان این موضوع را بیان کرد که دفتر ستاد نانو به عنوان حامی این زمینه حمایت های مالی خود را به شدت کاهش داده است و این سیر صعود علمی در سال های آینده قطعا کاهشی و یا ثابت خواهد ماند.
انتهای پیام/ طهماسبی
زمان انتشار: شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۷:۴۵:۰۰
شناسه خبر: 94758