واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان ,علمی، پژوهشی و فناوری

رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان :

تاثیر ترافیکی و اقتصادی پروژه‌ هوشمندی‌سازی اصفهان من به انداز یک پروژه عمرانی بزرگ

رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: بهره‌برداری از پروژه‌های هوشمندی‌سازی در اصفهان کاری بسیار ارزشمند است، از این نظر پروژه اصفهان من از نظر ترافیک شهری و هزینه‌های جابجایی از پروژه عمرانی بزرگی مثل تونل شهید آقابابایی اگر بیشتر نباشد قطعا کمتر نیست اما هنور مطالبات مردم به سمت پروژه‌های عمرانی است که باید مطالبات مردم را به این سمت ببریم.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری اصفهان :  ابوالفضل قربانی، در هفتادویکمین ویژه برنامه «به احترام مردم اصفهان» با محوریت آیین بهره‌برداری از پروژه‌های جدید هوشمندسازی شامل «بلیت الکترونیکی حمل‌ونقل»، «سکوی اصفهان هوشمند»، «طرح اصفهان+۲۲۰»، «سامانه اصفهان من» و «دستیار هوشمند اصبات»، گفت: آنچه  که امروز مشاهده می‌ کنیم، یک پیشرفت در محتوا و ظاهر است.

رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به نگاه ویژه اعضای شورای شهر اصفهان به اهمیت این دستاوردها اظهار کرد: رویکرد کشور و شهر و مدیریت شهری اصفهان هم به این سمت قرار گرفته و خواسته مردم هم همین را نشان می‌دهد و البته این وظیفه ما را در این راستا سنگین‌تر می‌کند. 

قربانی افزود: جنگ ۱۲ روزه، ما را از نظر درک و شناخت نیازها و اولویت‌ها، ۵۰ سال جلو انداخت، نه به این معنا که شرایط امروز ما برابر با ۵۰ سال آینده است، بلکه به این معنا که متوجه شدیم اگر قرار است اقدامات اصلی و اساسی انجام شود، باید در چه حوزه‌هایی متمرکز شویم. 

رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: بخش عمده‌ اتفاقاتی که در این ۱۲ روز رخ داد را ماشین‌ها انجام دادند، نه انسان‌ها و اگر جایی هم آسیب دیدیم، ناشی از غفلت‌هایی بود که در همین حوزه‌ها داشتیم. البته ما پیروز  این جنگ شدیم و دراین شکی نیست، اما آسیب‌هایی هم متحمل شدیم و حالا می‌دانیم که ضعف‌هایمان کجاست و چگونه باید جبران شوند.

قربانی ادامه داد: از ابتدای این دوره شورا، بحثی تحت عنوان میز هوشمندسازی مطرح شد و نگاه مدیریت شهری به این حوزه نگاه ویژه‌ای است و برای این جایگاه ویژه‌ای در نظر گرفته شده است. 

قربانی بیان کرد: در هوشمندسازی هنوز با نقطه مطلوب فاصله داریم و کارهای بسیاری باید انجام شود، اما پیشرفت‌هایی که در این حوزه انجام گرفته واقعا پیشرفت‌های چشمگیری هست و وضعیت خوبی را شاهدیم. در برخی موارد اصفهان نسبت به دیگر کلان‌شهرهای کشور  پیشروتر است. همچنین در قیاس بسیاری از دستگاه‌هایی که در شهر و استان اصفهان هستند وضع مدیریت شهری در این حوزه وضع خوبی است. 

وی افزود: شاید بیشترین اقدامات عمرانی در شهر اصفهان در دوره سوم شورای اسلامی شهر بود که شروع آن با تونل شهید آقا‌بابایی بعنوان یک دستاورد بسیار بزرگ عمرانی بوده است و هنوز هم کارکردهای خودش را دارد و در ترافیک شهر دارد خوب عمل می‌کند آنجا نقطه شروع پرتاب بود که با هزینه 11 میلیارد تومان انجام شد، پروژه "اصفهان من" امروز از آن پروژه عمرانی اگر بگوییم بیشتر نیست قطعا کمتر نیست. 

رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان در تبیین این اهمیت بالای پروژه‌های هوشمندسازی اظهار کرد: هزینه جایجایی‌ها در دنیا به ازای هر یک کیلومتر برابر 4 دلار است ما تونل شهید آقابابایی و بسیاری از زیرگذرها و روگذرها را ایحاد کردیم که این هزینه جابجایی در کیلومتر را کمتر کنیم و الان پروژه اصفهان من یک کار بسیار ارزشمند از این جهت است که خدمت را بدون این جابجایی دریافت کنیم منتها مطالبه مردم بیشتر عمرانی هست که باید مطالبات مردم را به سمت و سوی درست آن ببریم و در عین حال جهت گیری برنامه‌ها و بودجه‌ها و وقت گذاری‌ها را در راستای این قرار دهیم که از تکنولوژی که امروز یکی از مظاهر قدرت هست باید بخوبی استفاده کنیم. 

قربانی با اشاره به اینکه جنگ 12 روزه هم نشان داد تکنولوژی یکی از مهمترین مظاهر قدرت هست و ما نباید از تکنولوژی فاصله بگیریم، تاکید کرد: کشوری قدرتمند است که در سه حوزه بایو تکنولوژی و نانو تکنولوژی و فناوری اطلاعات و تقاطع‌های آنها بخوبی بتواند استفاده کند. در بایو تکنولوژی و نانو تکنولوژی کارهای خوبی شده اما در مورد فناوری اطلاعات فاصله ما بیشتر است که باید این فاصله جبران شود و الا این سه پایه‌ بخوبی نمی‌تواند مستقر شود، باید با برنامه‌ریزی بهتر و کار دقیقتر و نگاه نو وارد شویم و فاصله را جبران کنیم.

رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان مبحث هوش مصنوعی را مورد اشاره قرار داد  و با اشاره به اینکه الان هوش مصنوعی در حوزه تجاری و اقتصادی جایگاه ویژه ای در دنیا پیدا کرده است، اظهار کرد: در حوزه هوش مصنوعی در حوزه تجاری اقتصادی با چیزی که در دنیا وجود دارد حداقل 7 تا 8 سال فاصله داریم که با توجه به جایگاه کشورمان در حوزه تولید علم که رتبه خوبی دارد باید مسیر حرکت خودمان را برنامه ریزی نماییم که با استفاده از ظرفیت‌های فکری و علمی موجود این فاصله را هر چه سریعتر جبران کنیم. 

قربانی در پایان گفت: دانش بشر در تمام رشته‌ها هر دوسال یکبار دوبرابر می‌شود ولی در حوزه الکترونیک هر یکسال و در حوزه آی تی هر شش ما یکبار دوبرابر می‌شود همت کنیم این فاصله را جبران کنیم.

 انتهای پیام/ 

 

 

https://stnews.ir/short/VMb5J
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: