دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی

تکریم و معارفه ریاست دانشگاه کردستان

تغییر سکان علمی کردستان: دکتر عادل سی و سه مرده سرپرست دانشگاه کردستان شد

کردستان به استقبال فصل جدید علم و دانش رفت؛ با حضور مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و استاندار کردستان، مراسم تکریم دکتر حامد قادرزاده و معارفه دکتر عادل سی و سه مرده به عنوان رئیس جدید دانشگاه کردستان برگزار شد. در این مراسم بر نقش محوری دانشگاه در توسعه استان و تربیت نیروهای متخصص تاکید شد.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : مراسم تکریم دکتر حامد قادرزاده، رئیس سابق دانشگاه کردستان، و معارفه دکتر عادل سی و سه مرده به عنوان سرپرست جدید این دانشگاه، روز چهارشنبه، دهم اردیبهشت ماه 1404، در تالار مولوی دانشگاه کردستان با حضور جمعی از مدیران، مسئولان دستگاه‌های اجرایی و نهادهای علمی استان برگزار شد.

 

در ابتدای این مراسم، حجت‌الاسلام حبیب حاتمی، نماینده ولی فقیه در دانشگاه‌ کردستان، ضمن خیر مقدم به حاضران، مسئولیت‌ها را امانتی گرانبها دانست و یاد و خاطره روسای پیشین دانشگاه را گرامی داشت. وی با تأکید بر ضرورت جهت‌دهی دقیق به فعالیت‌های علمی دانشگاه با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌ها، خواستار توجه ویژه به اساتید، دانشجویان و کارکنان این نهاد شد و بر دوری از سیاست‌بازی و تمرکز بر نقش علمی دانشگاه تأکید کرد.

 

دکتر حامد قادرزاده، رئیس سابق دانشگاه کردستان، ضمن عرض خیر مقدم، امانتداری از دیدگاه اسلام مایه افزایش روزی دانست و برای دکتر سی و سه مرده آرزوی موفقیت در خدمت به جامعه دانشگاهی نمود. وی همچنین به برخی از اقدامات دوران ریاست خود مانند تعمیر و بازسازی خوابگاه‌ها، مشورت در انتصاب مسئولین، آماده‌سازی نهایی آزمایشگاه مرکزی، ساخت قسمت الحاقی علوم انسانی و پیشرفت در ساخت آشپزخانه فرشتگان اشاره کرد و از مسئولین دستگاه‌های نظارتی و امنیتی برای همکاری در برقراری آرامش در دانشگاه در سال 1401 تشکر نمود. وی همچنین از قول مساعد دکتر شهیکی برای احداث 20 سوله 500 متری در قالب 10 هکتار جهت استقرار شرکت‌های فناور دانشگاه خبر داد. دکتر قادرزاده در ادامه بر تقویت آموزش و توجه به دانشجویان به عنوان آینده‌سازان کشور تأکید و از همکاری تمامی همکاران، دانشجویان و دستگاه‌های همکار قدردانی کرد.

 

دکتر پرویز رشیدیان، از پیشکسوتان دانشگاه کردستان، در سخنانی به خلاصه‌ای از روند تأسیس این دانشگاه پرداخت. وی اشاره کرد که دانشگاه کردستان به عنوان اولین مرکز آموزش عالی در استان، ابتدا در سال 1353 با دانش سرای تربیت مدرس سنندج وابسته به تهران آغاز به کار کرد و سپس به دانشگاه رازی پیوست و به عنوان پردیس فعالیت نمود. وی افزود که در سال 1369 با موافقت تأسیس دانشگاه کردستان در قالب دو دانشکده ادبیات و علوم انسانی و علوم پایه و دو آموزشکده کشاورزی و فنی مهندسی موافقت شد و دکتر رجبی، ریاست دانشگاه رازی، به عنوان سرپرست دانشگاه کردستان منصوب شد. دکتر رشیدیان با اشاره به پیشرفت‌های کنونی دانشگاه، تأثیر آن را در ارتقای فهم، علم و تفکر مردم و تولید ثروت در استان مهم دانست و به مشکلات موجود در جذب هیئت علمی و تجهیز آزمایشگاه‌ها در اوایل تاسیس دانشگاه اشاره کرد. وی برگزاری کنفرانس‌های علمی را راهکاری مؤثر برای معرفی دانشگاه به خارج از استان دانست. وی در ادامه به تأسیس چهار دانشکده و جذب حدود 100 عضو هیئت علمی در سال 76 اشاره کرد و در پایان، آمار کنونی دانشگاه را شامل سی هزار فارغ‌التحصیل، چهارصد هیئت علمی، پنجاه گروه آموزشی، دویست عنوان رشته، هفتصد و پنجاه کارمند و شانزده مجله معتبر برشمرد.

 

دکتر عادل سی و سه مرده، سرپرست جدید دانشگاه کردستان، ضمن تشکر از تمامی روسای پیشین دانشگاه، دانشگاه کردستان را نهادی مقدس و قابل اتکا دانست. وی جابجایی مسئولین را نه به دلیل ناتوانی، بلکه در راستای همکاری و هم‌افزایی دولت مستقر دانست و تأکید کرد که ریاست دانشگاه به معنای راهبری است و او به عنوان راهبر در خدمت جامعه دانشگاهی خواهد بود و نیازمند همکاری تمامی همکاران و دستگاه‌های اجرایی است. وی هدف دوره جدید ریاست را مدیریت مشاورتی با هدف توسعه و ارتقای دانشگاه و سطح رفاهی اساتید و دانشجویان عنوان کرد.

 

سیداحمدرضا خضری، مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مهمان ویژه این برنامه، ضمن عرض خیر مقدم و تسلیت به مناسبت حادثه بندرعباس، دانشگاه کردستان را دانشگاهی تأثیرگذار در منطقه با حدود پنج دهه نقش فرهنگی دانست. وی با اشاره به ظرفیت‌های دانشگاه شامل 400 متفکر، 13 هزار دانشجو و 600 همکار با 9 دانشکده، اظهار داشت که از این دانشگاه انتظار می‌رود برای تولید علم و پرورش عالمان پیشرو در علم و دانش و در نهایت سربلندی ایران عزیز تلاش کند. وی دانشگاه کردستان را بخشی از قلب تپنده علمی ایران دانست و وظیفه آن را پرورش اساتید و دانشجویان وطن‌دوست برشمرد. خضری با بیان اینکه دانشگاه خود جامعه و جامعه نیز خود دانشگاه است، تأکید کرد که دانشگاه باید در رفع مشکلات جامعه اقدام کرده و مسائل آن را مسائل خود بداند. وی همچنین به ماموریت محلی دانشگاه اشاره کرد و خواستار تلاش برای اعتلای کردستان و گسترش عدالت آموزشی و ظلم‌ستیزی شد.

مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه را الگو در جهت هماهنگی ملی و دینی دانست و بر لزوم ایجاد فضایی برای نشاط علمی و فرهنگی و بیان آزادانه دیدگاه‌ها توسط اساتید تأکید کرد. وی خواستار تدوین چشم‌انداز چند ساله برای قرار گرفتن دانشگاه در صدر دانشگاه‌های کشور، جذب دانشجویان بین‌المللی و حرکت به سمت رشته‌های میان‌رشته‌ای، فناوری و نوآوری‌ها شد و در پایان از زحمات دکتر قادرزاده تشکر و به دکتر سی و سه مرده تبریک گفت. وی همچنین کردستان را خاستگاه بزرگان بسیاری دانست و دانشگاه کردستان را مرکزی تأثیرگذار در غرب کشور و ایفاگر نقش تمدنی، فرهنگی و اجتماعی خود برشمرد. خضری با اشاره به سرمایه اجتماعی بزرگ دانشگاه، خواستار ادامه نقش تمدن‌ساز و فرهنگی آن شد و با تأکید بر اینکه پیشرانان توسعه از دل دانشگاه پرورش می‌یابند، خواستار کوشش برای اعتلا و بالندگی ایران و پرورش دانشجویان وطن‌دوست و اساتید بزرگ شد. وی مسئولیت‌پذیری اجتماعی در دانشگاه را مهم دانست و با اشاره به ماموریت محلی دانشگاه، خواستار شناخت مسائل کردستان و اولویت‌دهی به ابعاد مهم هنری، فرهنگی و تاریخی در پژوهش‌ها شد. برقراری عدالت آموزشی، ایرانی بودن به تمام معنا و تدوین نقشه راه برای قرار گرفتن در تراز دانشگاه‌های رتبه یک از دیگر موارد مورد تأکید وی بود. خضری همچنین بر استفاده از جوانان، بانوان و نخبگان و حرکت به سمت رشته‌های میان‌رشته‌ای و نوآورانه تأکید کرد.

 

دکتر آرش لهونی، استاندار کردستان، ضمن عرض خیر مقدم، دانشگاه را خواستگاه تولید اندیشه و دانش دانست و با اشاره به نقش مرجعیت فکری دانشگاه و تبدیل آن به موتور توسعه، خواستار حرکت سریع‌تر دانشگاه در جهت توسعه شد. وی ضمن ابراز خرسندی از دستاوردهای کنونی دانشگاه، خواستار در اختیار قرار گرفتن نتایج پژوهش‌ها و تحقیقات دانشگاه به مدیران اجرایی و اهمیت ارتباط بیشتر دانشگاه با صنعت و آموزش مهارت‌محور شد. استاندار کردستان همچنین خواستار همکاری استادان دانشگاه در ارتقای مدیریت در جهت توسعه استان و پیگیری جدی برای تأسیس بنیاد زبان و ادبیات کردی به عنوان مطالبه جامعه علمی استان شد. لهونی با اشاره به حضور بیش از 500 دانشجوی بین‌الملل در دانشگاه، آن را بستری مناسب برای دیپلماسی علمی و فرهنگی دانست و از برگزاری نشست مشترک استانداران چهار استان هم‌مرز با اقلیم کردستان عراق در سنندج در پایان اردیبهشت و دعوت از اساتید دانشگاهی برای ارائه ایده و راهکار در حوزه مراودات علمی خبر داد. وی همچنین از تلاش‌های دکتر قادرزاده قدردانی و به دکتر سی و سه مرده تبریک گفت و بر نقش پررنگ‌تر دانشگاه در حل مسائل استان تأکید کرد. وی افزود که دانشگاه با برخورداری از اساتید توانمند و دانشجویان مستعد، توانایی لازم برای ارائه راهکارهای علمی و کاربردی به مدیران اجرایی استان را دارد و توسعه همه جانبه بدون استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها امکان پذیر نیست.

در پایان مراسم و با حضور مسئولین، لوح یادبود از طرف وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری به دکتر قادرزاده اهدا شد و از زحمات ایشان تقدیر بعمل آمد همچنین حکم سرپرستی دانشگاه به دکتر عادل سی و سه مرده تقدیم شد.

 

تغییر سکان علمی کردستان: دکتر عادل سی و سه مرده سرپرست دانشگاه کردستان شد
تغییر سکان علمی کردستان: دکتر عادل سی و سه مرده سرپرست دانشگاه کردستان شد
تغییر سکان علمی کردستان: دکتر عادل سی و سه مرده سرپرست دانشگاه کردستان شد
تغییر سکان علمی کردستان: دکتر عادل سی و سه مرده سرپرست دانشگاه کردستان شد
تغییر سکان علمی کردستان: دکتر عادل سی و سه مرده سرپرست دانشگاه کردستان شد
تغییر سکان علمی کردستان: دکتر عادل سی و سه مرده سرپرست دانشگاه کردستان شد
https://stnews.ir/short/4APMg
اخبار مرتبط

در سایت مرکز سنجش پزشکی؛

نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی اعلام شد

1403/03/22 12:56

به دنبال برگزیده شدن پروژه پنجره واحد خدمات دانشگاهی؛

وزیر علوم از وزیر ارتباطات به‌دلیل توسعه دولت الکترونیک تقدیر کرد

1403/03/21 10:47

در گفت‌وگو با مهر عنوان شد؛

جزییات ارتقا اساتید هنر و علوم انسانی اعلام شد

1403/03/21 10:14

برای نیمسال اول ۱۴۰۴-۱۴۰۳ منتشر شد؛

جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام

1403/03/21 10:00

دبیر شورای آموزش داروسازی خبرداد:

برنامه درسی دکتری عمومی داروسازی بازنگری شد

1403/03/21 09:57

تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: