کتاب‌ها، مقالات و مجلات

محمدی

رونمایی از کتاب « ۵8 موقعیت پیشرفت استان همدان» در هفته جاری در ستاد توسعه و پیشرفت استانداری

مدیر علمی سازمان بسیج دانشجویی استان همدان گفت: کتاب « ۵8 موقعیت پیشرفت استان همدان» در هفته جاری در ستاد توسعه و پیشرفت استانداری همدان با دبیری معاونت اقتصادی استاندار همدان، با حضور استاندار، روسای دانشگاه ها و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها رونمایی خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : 

بهنام محمدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری علم و فناوری پیرامون کتاب « ۵۸ موقعیت پیشرفت استان همدان» اظهار کرد: این کتاب با همکاری سازمان بسیج بسیج دانشجویی و سازمان صنعت، معدن و تجارت به چاپ رسیده است.

وی افزود: کتاب « ۵8 موقعیت پیشرفت استان همدان» در هفته جاری در ستاد توسعه و پیشرفت استانداری با دبیری معاونت اقتصادی استاندار همدان، با حضور استاندار، روسای دانشگاه ها و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها رونمایی خواهد شد.

مدیر علمی سازمان بسیج دانشجویی استان همدان گفت: یکی از ماموریت‌های معاونت علمی بسیج دانشجویی استان همدان برگزاری بازدیدهای علمی با هدف آشنایی دانشجویان با فضای واقعی رشته تحصیلی و آینده شغلی خود و صنعتی که مرتبط با رشته‌ آنها می‌شود؛ در واقع با این بازدیدهای علمی بتوانیم یک ارتباط موثر بین صنعت و دانشگاه ایجاد کنیم.

محمدی ابراز کرد: در کنار آن چند هدف دیگر داریم اینکه بتوانیم بحث کارآموزی دانشجویان را هدفمندتر کنیم و روایت پیشرفت و دستاوردهای این مجموعه‌های مورد بازدید را به دانشجویان بشناسانیم و بتوانیم امید را در آنها زنده بکنیم.

وی عنوان کرد: ماموریت سازمان علمی که قبلا با عنوان اردوهای راهیان پیشرفت شناخته می شد، این اردوها به صورت عمومی برای تمامی رشته‌ها با رویکرد امیدآفرینی برگزار می شد و به معرفی دستاوردها و روایت پیشرفت آن مجموعه می پرداخت اما در بازدید علمی همان رویکرد امیدآفرینی و روایت پیشرفت را داریم اما منحصراً برای رشته‌هایی که مرتبط با آن مجموعه است، بازدید علمی برای دانشجویان جدید الورود برگزار می شود و به صورت علمی تخصصی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار می شود که در واقع رویکرد آن و اماکنی که بازدید می کنند، متفاوت‌تر می‌شود.

مدیر علمی سازمان بسیج دانشجویی استان همدان گفت: کتاب « ۵۸ موقعیت پیشرفت استان همدان» نیز در راستای کمک به بهتر برگزار شدن بازدیدهای علمی تهیه و تولید شد که ما در فضای ارتباط دانشگاه با صنعت یک خلا محتوایی داشتیم که وقتی یک تشکل دانشجویی یا واحد ارتباط با صنعت و دانشگاه یا اساتید هیئت علمی دانشگاه می‌خواستند یک بازدید علمی را مرتبط با رشته دانشجویان، بازدید علمی را برگزار کنند، نمی‌دانستند که باید دقیق کجا دانشجویان را ببرند. 

محمدی بیان کرد: در بحث کارآموزی دانشجویان یک انتخاب درستی باید داشته باشیم، یک بانک اطلاعات از مجموعه ها نیاز بود که از طریق آن بتوانند انتخاب کنند و اعزام دانشجویان را انجام دهند به همین خاطر 

ایده کتاب به ذهن ما رسید که با هدف کمک به ارتباط صنعت و دانشگاه و هدفمندتر شدن بازدیدهای علمی دانشجویان و هدفمندتر شدن کارآموزی دانشجویان بیایم این مجموعه کتاب « ۵۸ موقعیت پیشرفت استان همدان» را گردآوری کنیم.

وی عنوان کرد: روال کار به این صورت بود که ما یکسری شاخص را برای این مجموعه ها مشخص کردیم مجموعه‌های صنعتی و دانش بنیان که در استان همدان روایت پیشرفت برجسته ای بعد از انقلاب داشتند؛ منظور ما از همین ۵۸ موقعیت پیشرفت دسته‌بندی مجموعه‌های صنعتی و دانش بنیان است؛ مجموعه‌ای که ارزش بازدید علمی مرتبط با رشته تحصیلی دانشجویان را داشته باشد، مجموعه ای که محصول یا خدمت ویژه‌ای به جهت رفع نیاز کشور داشته باشد یا صادرات برجسته‌ای داشته باشد.

مدیر علمی سازمان بسیج دانشجویی استان همدان خاطرنشان کرد: در مجموعه‌هایی که به جهت اشتغال زایی موفق بودند شاخص‌ها را تعریف کردیم و از اساتید هیئت علمی و سازمان‌های مختلف نظرسنجی کردیم که اداره صنعت، معدن و تجارت بیشترین همکاری را با ما داشتند و از معاونت اقتصادی استاندار، سازمان بسیج علمی، سازمان بسیج مهندسین و واحد ارتباط با صنعت و دانشگاه خواستیم که براساس این شاخص‌ها یکسری مجموعه به ما معرفی کنند که اینها را بعد از اینکه دسته‌بندی کردیم و شاخص‌ها را برایشان لحاظ کردیم.

محمدی گفت: این ۵۸ مجموعه قرابت بیشتری به شاخص‌هایی که تعریف کردیم داشتند و این به این معنی نیست که صنایع دیگری که در استان هستند، پیشرفت نداشتند؛ ما این ۵۸ واحد تولیدی و صنایع را به عنوان یک نمونه از دریای بیکران علم در علم و فناوری و صنعت استان آوردیم و امیدواریم که مورد استفاده تشکل‌های دانشجویی، اساتید هیئت علمی و سازمان‌های مربوطه مثل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همچون شرکت شهرک‌های صنعتی استان و سازمان بسیج علمی، سازمان بسیج مهندسین و مراکز تحقیقاتی مورد استفاده قرار گیرد. 

 

فرزانه کیان پور

 

انتهای پیام/

https://stnews.ir/short/NKKgJ
اخبار مرتبط

به همت انتشارات جهاد دانشگاهی استان اردبیل

انتشار دو کتاب در حوزه علوم پایه

1403/03/19 21:46

نگاهی به پرخواننده‌ترین کتاب‌های علمی؛

پر فروش‌ترین کتاب‌های علمی کدامند؟

1403/03/19 10:42

رییس موسسه ISC عنوان کرد:

ایران ۲ درصد تولید علم جهان را دارد

1403/03/13 13:08

وزیر علوم در شورای راهبری موسسه ISC مطرح کرد:

ایجاد بستر تشویقی برای انتشار مقالات علوم انسانی ایرانی در دنیا

1403/03/13 13:04

تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: