توسط فناوران ایران شبیه‌ساز خودروهای سنگین و سبک برای آموزش مهارت رانندگی ساخته شد

گروهی از فناوران یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان شبیه‌سازهای رانندگی خودروهای سبک، سنگین و موتورسیکلت را با هدف ارائه آموزش و سنجش مهارت‌های رانندگی به تولید رساندند.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری، به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مهیار ابراهیمی رئیس مرکز راهبری ستادهای ویژه توسعه اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، حمزه ذاکری؛ رئیس مرکز توسعه آموزش، مطالعات و نوآوری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و شهاب خدامرادی؛ مدیرگروه خودرویی و هوشمندسازی ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان حمل و نقل و فضایی در بازدید از یک شرکت فناور از نزدیک با دستاوردها، محصولات و مسائل و نقطه نظرات تولیدکنندگان این شبیه‌سازها آشنا شدند.

طی این بازدید، عبدالهادی؛ مدیرعامل این شرکت فناور با اشاره به نبود آموزش‌های کافی و دوره‌های مهارت‌افزایی و آمار بالای تصادفات رانندگی در کشور، گفت: شبیه‌سازهای رانندگی شامل دو بخش نرم‌افزاری و سخت‌افزاری است که به صورت هماهنگ با هم کار و یک محیط مجازی را خلق و در نهایت احساس رانندگی را به راننده منتقل می‌کنند.

وی شبیه‌سازهای رانندگی را شامل بخش‌های سکوی راننده، داشبورد، صندلی راننده، پدال‌ها و سنسورهای موقعیت پدال‌ها، مدل گرافیکی از جاده‌ها و محل تردد رانندگان و عابران پیاده دانست و خاطر نشان کرد: با استفاده از شبیه‌سازهای آموزش رانندگی در سیستم‌های واقعیت مجازی، کاربر در محیط رانندگی شبیه‌سازی واقعی قرار می‌گیرد و از طریق تعامل کاربر با محیط آموزش‌های لازم به راننده داده می‌شود.

عبدالهادی افزود: در این مجموعه انواع شبیه‌سازهای خودروی سبک، سنگین، ویژه و موتورسیکلت تولید می‌شود که از جمله ویژگی‌های این شبیه‌سازها ‌می‌توان به استفاده از قطعات واقعی وسیله نقلیه در سیستم شبیه‌ساز، استفاده از سریع‌ترین پردازنده‌ها به منظور ایجاد محیط تعاملی بلادرنگ، ایجاد صدای موتور و محیط، شبیه‌سازی نیروها و حرکت‌های وارده از طرف وسیله نقلیه به راننده و ایجاد تصاویر سه‌بعدی با زاویه دید مناسب به همراه آینه مجازی یا واقعی اشاره کرد.

مجری طرح با تاکید بر اینکه با استفاده از دستگاه‌های شبیه‌ساز خودروهای سنگین می‌توان امکان بسیاری از آموزش‌های اولیه و نیز آموزش‌های حرفه‌ای را برای رانندگان خودروهای سنگین فراهم آورد، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود بهره‌گیری از این شبیه‌سازها درصد تصادفات درون محیط کاری را به‌صورت چشمگیری کاهش دهد. همچنین با استفاده از این شبیه‌سازها می‌توان میزان توانایی فرد را در کنترل وسایل نقلیه سنجید و برای وی گواهینامه صلاحیت رانندگی حرفه‌ای را صادر کرد.

زمان انتشار: یکشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۸:۲۲

شناسه خبر: 109198

مطالب مرتبط :
مرکز آزمایشگاهی ملی در حوزه دانش مغز و علوم اعصاب

سه مرکز آزمایشگاهی ملی در حوزه دانش مغز و علوم اعصاب راه‌اندازی شد

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی از راه‌اندازی سه مرکز آزمایشگاهی ملی همانند آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز با حمایت این ستاد در حوزه‌های دانش مغز و علوم اعصاب شناختی خبر داد.

معرفی و تجلیل مدال آوران بیست و یکمین مسابقات ملی مهارت رشته جواهرسازی در اصفهان

با حضور مدیر كل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان؛

معرفی و تجلیل مدال آوران بیست و یکمین مسابقات ملی مهارت رشته جواهرسازی در اصفهان

هفتم آبان ماه ۱۴۰۲ بیست و نهم مهرماه سال ۱۴۰۲ پس از ۴ روز رقابت نخبگان مهارتی در رشته جواهرسازی آیین معرفی و تجلیل از مدال آوران بیست و یکمین در محل سالن اتاق بازرگانی اصفهان برگزار گردید.

 ساخت چمن استادیوم فوتبال

به همت یک شرکت فناور ساخت چمن استادیوم فوتبال بومی سازی شد

موفقیت یک شرکت فناور به ساخت زمین چمنی که نیاز به نگهداری چندانی ندارد.

دیدگاه ها و نظرات :
نام کامل وارد شود
دقیق و صحیح وارد شود
لطفا فارسی و خوانا باشد
captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب