حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1404/07/02 شمسی | 2025/09/24 میلادی
کارشناسان: سرد کردن نان قبل از بسته‌بندی، کلید حفظ تازگی و ارزش غذایی است

کارشناسان: سرد کردن نان قبل از بسته‌بندی، کلید حفظ تازگی و ارزش غذایی است

متخصصان تغذیه و نانوایی توصیه می‌کنند که نان‌های تهیه شده با آرد کامل و سبوس‌دار باید پس از خنک شدن کامل بسته‌بندی شوند تا از کاهش کیفیت و تغییر بافت جلوگیری شود و خواص تغذیه‌ای آن‌ها حفظ گردد.

درخشش دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان در اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویان کشور

درخشش دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان در اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویان کشور

بهزاد داوری، دانشجوی رشته مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان، موفق شد مقام نخست بخش دیجیتال و نوآوری پلتفرم‌های نوین نخستین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویان کشور را کسب کند.

Image